Coronaprotocollen

www.coronaprotocollen.nl

De website waar ondernemers praktische coronaprotocollen kunnen delen en inzien.

Vanaf woensdag 29 april staan op onze website protocollen voor hoe ondernemers uit diverse branches omgaan met Corona. In totaal nu al zo’n 100.

Dit zijn protocollen vanuit de branche verenigingen. Maar ook uitgewerkte protocollen van ondernemers en bedrijven op uitvoeringsniveau. Aangepast aan hun eigen situatie. Inclusief handigheidjes die de ondernemers voor hun bedrijf hebben bedacht om gebruik van het protocol eenvoudiger te maken.

Iedereen kan hier protocollen zoeken en downloaden, maar ook kunnen brancheverenigingen of ondernemers hun eigen protocollen aanleveren. Wij plaatsen ze op branche-indeling, de indeling vanuit de Kamer van Koophandel.

Op deze wijze inspireert een kapper uit Groningen een bakker uit Woerden. En een rozenteler in Aalsmeer neemt voorbeelden over van een tandarts uit IJmuiden.

Waarom protocollen in de praktijk?

Wij doen dit, omdat we willen bijdragen aan het soepel heropenen van onze economie. Wij zijn 4 Utrechtse ondernemers die graag mensen ontmoeten. We willen dan ook dat de huidige situatie snel voorbij is en we hopen op deze manier ons steentje bij te dragen.

We hebben geen commercieel oogpunt. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde protocollen. We houden het met een schuin oog in de gaten, dat wel, maar we vragen ondernemers om zelf kritisch te zijn. Is iets onlogisch voor de branche en kan het in jouw praktijk niet? Pas het aan en maak een eigen versie van het protocol.

Coronaprotocollen.nl  is een initiatief van

  • Henk-Jan Geel – Online marketeer – Brightmind media
  • Frans van Bragt – Webdesign & fotografie – 2BVisible
  • Erik Wouda – Grafisch ontwerp – Novalijn
  • Anneke Laverman – Schrijftraining – puntann
Share This